ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε έναν τόπο θρυλικό!!!
Την καλοκαιρινή περίοδο, μεταξύ μέσα Ιουνίου έως τέλος Αυγούστου, το The Ranch προσφέρει στους μικρούς μας φίλους Οργανωμένη Παιδική Κατασκήνωση, με πρωτότυπες αθλητικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η κατασκήνωση απευθύνεται σε παιδιά 6-16 ετών και μπορείτε να συμμετάσχετε με τους εξής τρόπους:

 • Μέσω Ταμείων Ασφάλισης που παρέχουν δωρεάν εικοσιδιήμερη κατασκηνωτική διαμονή
 • Μέσω του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. που απευθύνεται σε μισθωτούς υπαλλήλους ή άνεργους με οικογενειακό εισόδημα (είτε πρόκειται για άνεργο είτε για υπάλληλο) κάτω από 28000€, και παρέχει δωρεάν δεκαπενθήμερη κατασκηνωτική διαμονή.
 • Ιδιωτικά με προγράμματα 22ήμερης, 15ήμερης ή 11ήμερης κατασκηνωτικής διαμονής.

To Ranch είναι ενεργό μέλος της Π.Ε.Λ.Κ. (Πανελλήνια Ένωση Λειτρουργών Παιδικών Κατασκηνώσεων) και της ICF  (Παγκόσμια Ένωση Κατασκηνώσεων) και  συμμετέχει στα συνέδριά της όπως και στα ετήσια συνέδρια της Αμερικανικής Ενώσεως Κατασκηνώσεων ACA

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ

Οι εγγραφές για την κατασκήνωση για το καλοκαίρι του 2019 άρχισαν. Οι περίοδοι είναι τρεις, διαρκούν 22 ημέρες η κάθε μία, και για φέτος είναι:

Α' περίοδος:   16/6 εώς 08/7
Β' περίοδος:   10/7 εώς 01/8
Γ' περίοδος:    02/8 εώς 24/8


Για τους ιδιώτες υπάρχει και η επιλογή των ενδεκαημέρων (10 διανυκτερεύσεις), στα οποία οι ημερομηνίες τους είναι:

A1 ημιπερίοδος: 16/6 εώς 26/6
A2 ημιπερίοδος: 27/6 εώς 07/7
Β1 ημιπερίοδος: 10/7 εώς 20/7
Β2 ημιπερίοδος: 21/7 εώς 31/7
Γ1 ημιπερίοδος: 02/8 εώς 12/8
Γ2 ημιπερίοδος: 13/8 εώς 23/8


Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ οι περίοδοι 15 ημερών είναι οι επόμενες:

A' Δεκαπενθήμερο:   16/6 εώς 30/6
Β' Δεκαπενθήμερο:   01/7 εώς 15/7
Γ' Δεκαπενθήμερο:   10/7 εώς 24/7
Δ' Δεκαπενθήμερο:   16/7 εώς 30/7
Ε' Δεκαπενθήμερο:   25/7 εώς 08/8
ΣΤ' Δεκαπενθήμερο: 02/8 εώς 16/8
Ζ' Δεκαπενθήμερο:   09/8 εώς 23/8

 

ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα Ταμεία Ασφάλισης στην Ελλάδα, επιδοτούν το 100% των εξόδων για Παιδική Κατασκήνωση των παιδιών των Ασφαλισμένων τους; Γιατί να αφήνετε αυτή την παροχή …ανεκμετάλλευτη;;;
Δείτε Κάποια από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Alpha Bank Α.Ε. (Υπάλληλοι πρώην εμπορικής), Coral A.E (Όμιλος), Hsbc Bank A.E, Fbb  Πρώτη Επιχειρμ. Τραπεζα Α.Ε., Αθηναϊκή Ζυθοποιία A.E, Ασπροφώς Α.Ε, Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, Δ.ΕΗ Αε -     Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε-    Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε - ΛΑΓΗΕ , Δεπα Α.Ε, Δεσφα Α.Ε, 
Διας Α.Ε, Εθνική Επιτροπή Τηλεπ/Νιων & Ταχυδρομείων, Ελληνικά Καύσιμα, Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε, Εοτ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), Εφκα Εταα  Τομέας  Συμβολαιογραφών  (Πρωην Τας), Εφκα Εταα -Τομέας Δικαστικών Επιμελητών, Εφκα Εταα -Τομέας Δικηγορών Αθηνών, Εφκα Εταα Τομέας Δικηγορών Πειραιά, Εφκα Εταα Τσαυ, Εφκα Εταα Τσμεδε, Εταπ Μμε Ταισυτ, Εφκα Εταπ Μμε -Ταττα, Εφκα Εταπ Μμε Τσευπ, Ετβα -Πειραιώς Α.Ε, Ευδαπ Α.Ε, Η.Δι.Κα  Α.Ε., Εφκα Ο.Α.Ε.Ε (Υπάλληλοι Ταμείου), Εφκα Ο.Α.Ε.Ε.-Τανπυ, Ογα - Ελγα (Υπάλληλοι Ταμείου), Ο.Σ.Υ. Αε (Πρώην Εθελ & Ηλπαπ), Οαεδ  (Υπάλληλοι Οργανισμού), Ολμε, Ολπ Α.Ε (Οργανισμός Λιμένα Πειραιά ), Ορκωτοί Λογιστές, Εφκα ΙΚΑ Ειδ.Λογ. Ταξυ, Εφκα ΙΚΑ Πρώην Τυδκυ, Εφκα ΙΚΑ Εταμ Υπάλληλοι, Στασυ Α.Ε (Αττικό Μετρό Λειτουργίας - Αττικό Μετρό -Τραμ Α.Ε ), Συλλογος Υπαλληλων Βουλης, Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπ/Λων Υπεσδδα, Τ Α.Π.Ε.Π.Α, Ταπετ, Εφκα Ταπιτ -Ταπεμ, Εφκα Ταυτεκω -Ταποτε, Εφκα Ταυτεκω Τομέας Ασφαλίσεως Ασθενείας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Κλπ.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & βοήθεια με τις διαδικασίες αίτησης.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Η πλαισίωσή της κατασκήνωσης του The Ranch από συνεργάτες που τους διακρίνει η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ και η ΑΓΑΠΗ για τα παιδιά, διασφαλίζει τον παιδαγωγικό χαρακτήρα του The Ranch.
Η επιλογή του προσωπικού που στελεχώνει την κατασκήνωση του The Ranch, πραγματοποιείται μέσα από αυστηρές διαδικασίες, που περιλαμβάνουν όχι μόνο προσωπικές συνεντεύξεις, αλλά και λήψη συστάσεων από πρότερες εργασίες, ακόμα και πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων. Αποτέλεσμα όλης αυτής της επιμελούς προσπάθειας είναι να είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι έχουμε μια από τις καλύτερες & άρτιες ομάδες στελεχών στον κατασκηνωτικό χώρο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.
Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από πτυχιούχους και φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών και Φυσικής Αγωγής, που έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για την άρτια υλοποίηση του πρωτοποριακού κατασκηνωτικού προγράμματος του The Ranch.
Υπεύθυνο στέλεχος κάθε ομάδας παιδιών (ομάδες 15 ατόμων ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους), είναι ο ομαδάρχης. Οι ομαδάρχες είναι άτομα EΝΗΛΙΚΑ με γνώση και πείρα στην κατασκηνωτική ζωή.
Ανά πέντε, οι ομάδες εποπτεύονται από τον κοινοτάρχη (αγόρια) ή κοινοτάρχισσα (κορίτσια). Όλες οι ομάδες και το εκπαιδευτικό προσωπικό εποπτεύονται από τον αρχηγό και το επιτελείο του, οι οποίοι συντονίζουν το πρόγραμμα, παρακολουθούν την καλή λειτουργία των ομάδων και τις σχέσεις παιδιών–στελεχών.
Πίσω από κάθε μια αθλητική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα που πλαισιώνει το κατασκηνωτικό πρόγραμμα υπάρχει και ο Εξειδικευμένος Συνεργάτης (π.χ. ναυαγοσώστης, ξιφομάχος, χορευτής, σκηνοθέτης κλπ.).
Ο γιατρός με τη βοήθεια μιας έμπειρης νοσηλεύτριας μεριμνά για την υγεία των μικρών μας φίλων σε 24ωρη βάση.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Τον κανονισμό λειτουργίας του “The Ranch” καθώς και την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ  

 • ALPHA BANK

  Αποκλειστικά για τους κατόχους Λογαριασμού Καταθέσεων Alpha 1|2|3 για Παιδιά έως και 14 ετών και την οικογένειά τους, παρέχουμε:

  ♦ 15% έκπτωση για τις Α’ και Β’ κατασκηνωτικές Περιόδους
  ♦ 25% έκπτωση για την Γ’ περίοδο

  Ο λογαριασμός καταθέσεων Alpha 1|2|3 προσφέρει πλήθος προνομίων όπως:

  • Ελκυστικό επιτόκιο

  • Δώρο που καλωσορίζει το παιδί στον λογαριασμό

  • Δώρα που επιβραβεύουν την αποταμιευτική προσπάθεια του παιδιού

  • Δυνατότητα εκδόσεως κάρτας μέλους, προκειμένου το παιδί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις
  ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ένα Κατάστημα Alpha Bank ή το www.alpha.gr