THE RANCH - ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το The Ranch είναι εκεί για να προσφέρει με Ασφάλεια στιγμές Δράσης, Αθλητικής Ψυχαγωγίας, και πολύ παιχνιδιού σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Επιπλέον, η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ η ΕΜΠΕΙΡΙΑ και η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ κάθε μέλους της ομάδας του The Ranch, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ό,τι: 

• Πάντα θα βρίσκεται κάποια νέα και ενδιαφέρουσα δράση, που θα σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε!

• Κάθε ηλικία προσεγγίζεται βάσει των δικών της αναγκών.

• Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα διακριτικά παρόν με σκοπό να μυήσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους στα μυστικά του The Ranch!

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πρωταρχικός σκοπός στο The Ranch όλα αυτά τα χρόνια είναι να γεμίζουμε χαμόγελα τα πρόσωπά σας και τα πρόσωπα των ανθρώπων που αγαπάτε!

Αλλά πέρα από αυτό στο The Ranch έχουμε μια βαθύτερη αποστολή, να προσφέρουμε: 
• Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. 
• Πρωτότυπες δραστηριότητες. 
• και ευκαιρίες για μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης και αποδοχής ενισχύοντας αξίες και προσωπική ανάπτυξη.

Η απόδειξη της επιτυχίας μας είναι οτι οι πελάτες μας, μας έχουν δώσει ηγετική θέση και στις καρδιές τους αφού επιστρέφουν ξανά και ξανά σε μας για να χτίσουν αναμνήσεις και φιλίες που κρατούν για μια ζωή!

 


ΑΞΙΕΣ 

Οι αξίες στο The Ranch αντικατοπτρίζονται:
• Στην ακεραιότητα και την αφοσίωση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας.
• Στο σεβασμό και την εμπιστοσύνη στη διαφορετικότητα και στις ικανότητες όλων των επισκεπτών και των συνεργατών μας. 
• Στην ισότιμη και με ευαισθησία αντιμετώπιση των ευπαθών ομάδων.
• Στην κινητήριο δύναμη μας να είμαστε οι καλύτεροι με οδηγό την διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. 
• Στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας, καινοτομίας και ευφάνταστης ιδέας.
• Στην ανάπτυξη στενών σχέσεων με τους επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές μας.
• Στη συνεχή επιδίωξη μας να καλλιεργούμε ανώτερη περιβαλλοντική ενημερότητα και ευαισθησία στους επισκέπτες μας.

 

ΣΚΟΠΟΣ


Οι άνθρωποι στο the Ranch εργάζονται για ένα και μόνο σκοπό!
• Να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας.
• Να παρέχουμε υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης ερχόμενοι στο χώρο σας ώστε μαζί να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και αναλόγως να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς το κατάλληλο πρόγραμμα.
• Να μεταφράζουμε τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα σας σε νέες υπηρεσίες.

 

Επιλογή προσωπικού
Το προσωπικό που πλαισιώνει το The Ranch επιλέγεται μέσα από:
• Aυστηρές διαδικασίες προσωπικών συνεντεύξεων και πρακτικών δοκιμασιών.

 

Εξειδικευμένο προσωπικό 
Το πλήρες εξοπλισμένο Ιατρείο μας, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας σε πρώτες βοήθειες, 24 ώρες το 24ωρο.
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό φύλαξης, εγγυάται την ασφάλεια του χώρου και των επισκεπτών 24 ώρες το 24ωρο σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.
Τέλος, η διαιτολόγος, ο σεφ και το άρτια κατηρτισμένο επιτελείο του μεριμνούν καθημερινά για την παρασκευή υγιεινών, αλλά και γευστικών εδεσμάτων, ικανών να εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μικρών και μεγάλων! 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το “The Ranch” αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στη κοινωνία και στο περιβάλλον το δείχνει έμπρακτα παίρνοντας θέση και στάση όλα αυτά τα χρόνια.  
Είναι μια μονάδα που απασχολεί περίπου 250 εργαζομένους, προτεραιότητα και μέλημα ήταν εξαρχής να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που θα απορροφήσουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής. Μέσα στην πορεία των χρόνων αυτό έχει επιτευχθεί και η επιχείρηση έχει δώσει ανάσα σε ένα όμορφο χωριό το Σοφικό της Κορινθίας.
Η κατασκήνωση βρίσκεται στη καρδιά μιας κοιλάδας που περιτριγυρίζεται από ένα καταπράσινο δάσος, με σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και υψηλή αισθητική παντρέψαμε στοιχεία της Άγριας Δύσης (ξύλινες σπιτάκια) με τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις. 
Θεωρώντας υποχρέωση  μας να συμβάλουμε στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος  εφαρμόσαμε βιολογικό καθαρισμό λυμάτων, ψυγεία εναπόθεσης απορριμμάτων, επαναχρησιμοποίηση νερού για πότισμα, χρήση ανακυκλωμένων ή ανακυκλώσιμων υλικών. 
Επίσης σε συνεργασία με την πυροσβεστική έχει δημιουργηθεί σταθμός που λειτουργεί με φύλαξη τους καλοκαιρινούς μήνες σε περίπτωση ανάγκης.
Πάντα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις  ευπαθείς ομάδες η κατασκήνωση έχει φιλοξενήσει παιδιά από την όμορη περιοχή που δεν έχουν δικαίωμα να έρθουν κατασκήνωση μέσα από κάποιο φορέα όπως επίσης και παιδιά από (Παιδικά Χωριά SOS, Χαμόγελο του παιδιού, Ίδρυμα Χατζηκώνστα κτλ) 
Τους χειμερινούς μήνες φροντίζουμε οι δράσεις μας να προσφέρουν ένα κοινωνικό μήνυμα μαζί με την διασκέδαση. Γι αυτό το λόγο έχουμε δώσει χώρο να παρουσιάζουν το έργο τους φορείς όπως η unicef, το δίκτυο δικαιωμάτων του παιδιού, action aid, χαμόγελο του παιδιού, κ.α έτσι ώστε οι  εκδρομείς που βρίσκονται στο χώρο του Ranch να ενημερώνονται, να ευαισθητοποιούνται και να κινητοποιούνται. 
 O ιδρυτής της κατασκήνωση μας Κος Σκούρας Κυριάκος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου Π.Ε.Λ.Κ (Πανελλήνια Ένωση Λειτουργών Παιδικών Κατασκηνώσεων). Την περίοδο που διατέλεσε πρόεδρος (2013-2014) αγωνίστηκε και ήταν θερμός υποστηρικτής της ιδέας ότι η κατασκήνωση είναι μια παροχή που πρέπει να την απολαμβάνουν όλοι ακόμα και ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα. Κάπως έτσι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κατασκηνωτικά προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ για δωρεάν κατασκήνωση σε ανέργους και χαμηλόμισθους. 
Τέλος το The Ranch είναι μέλος της ICF(International Camp Fellowship) και έχει λάβει μέρος σε συνέδρια όπως το America Camp Association για θέματα που αφορούν τη κατασκήνωση.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Η αγάπη για το περιβάλλον είναι σχέση ζωής για το The Ranch! 
Γι’ αυτό στο The Ranch θεωρούμε υποχρέωση μας να συμβάλουμε στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος εφαρμόζοντας: 
• Βιολογικό καθαρισμό λυμάτων. 
• Ψυγεία εναπόθεσης απορριμμάτων. 
• Επαναχρησιμοποίηση νερού για πότισμα. 
• Αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής σε όλους τους χώρους. 
• Χρήση ανακυκλωμένων ή ανακυκλώσιμων υλικών. 
• Οικολογικές ξενοδοχειακές και αθλητικές εγκαταστάσεις.

To Ranch είναι ενεργό μέλος της Π.Ε.Λ.Κ. (Πανελλήνια Ένωση Λειτρουργών Παιδικών Κατασκηνώσεων)

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO

Το The Ranch λειτουργεί μέσα στις προδιαγραφές που επιβάλουν τα ISO:
H.A.C.C.P.  System, ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004