Τι πρέπει να έχω μαζί μου?

     ♦ Μαξιλάρι & 2 μαξιλαροθήκες
     ♦ 2 Σεντόνια
     ♦ 1 Κουβέρτα
     ♦ Πετσέτες προσώπου και μπάνιου
     ♦ Αρκετά εσώρουχα
     ♦ Κάλτσες
     ♦ Πιζάμες
     ♦ Μπλουζάκια & σορτς
     ♦ 1 μακρύ παντελόνι & 1 ζακέτα ή πουλόβερ
     ♦ Αθλητικά παπούτσια & σαγιονάρες
     ♦ Μαγιό & πετσέτα για την πισίνα
     ♦ Καπέλο
     ♦ Είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, ασμπουάν, αφροντούς, αντηλιακή κρέμα)
     ♦ Σακούλα για τα άπλυτα
     ♦ Προεραιτικά: Τηλεκάρτα

Ποιες είναι οι κατασκηνωτικές περίοδοι?

Α' Κατασκηνωτική περίοδος:
18/06 έως 10/07

B' Κατασκηνωτική περίοδος:
12/07 έως 03/08

Γ' Κατασκηνωτική περίοδος:
04/08 έως 26/08

Τι ώρα φτάνουμε στην κατασκήνωση του "THE RANCH" την 1η ημέρα?

Για τις κύριες περιόδους των 22 ημερών (Α' Β' και Γ'), την ημέρα της εισόδου το πρωΐ στις 9:00-14:00 ή το απόγευμα στις 16:30-19:30
Αν η άφιξη του παιδιού γίνει ημέρα που έχει ξεκινήσει ήδη μία κύρια περίοδος (πχ ημιπερίοδος στο μέσω της κύριας περιόδου) τότε οι ώρες άφιξης είναι το πρωΐ στις 10:30-13:00 ή το απόγευμα στις 17:30-19:30.


Καθε πότε είναι το επισκεπτήριο?

Το επισκεπτήριο γίνεται μόνο κάθε Κυριακή:

πρωΐ: 10:30 έως 13:00

απόγευμα 17:30 έως 19:30

Κάθε γονιός για να παραλάβει το παιδί του με άδεια εξόδου για μερικές ώρες θα πρέπει απαραιτήτως να έχει μαζί του την ταυτότητα του.

Μετά το επισκεπτήριο, ακολουθεί γιορτή το απόγευμα, για τους γονείς με τις καλύτερες καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών.

Κατά την διάρκεια των επισκεπηρίων παρακαλείσθε να μην φέρνετε τρόφιμα προς μετέπειτα κατανάλωση στα παιδιά, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αλλοίωσης τους.

Πότε μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου?

Η τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους γίνεται ΜΟΝΟ κάθε απόγευμα 17:30 έως 20:00 μ.μ.

Τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν με τους γονείς τους από τα καρτοτηλέφωνα που υπάρχουν στην "The Ranch Bank", κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων .

Σας συστήνουμε τις πρώτες ημέρες κάθε περιόδου να αποφεύγετε την τακτική επικοινωνία, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά σας να ενταχθούν ομαλά στο κατασκηνωτικό κλίμα.

Μπορώ να είμαι στην ίδια ομάδα με τους φίλους μου?

Στην κατασκήνωση στο "The Ranch", μπορείς να είσαι στην ίδια ομάδα με τα φιλαράκια σου, αρκεί να το ζητήσεις έγκαιρα από τους γονείς σου  και εκείνοι να μας ειδοποιήσουν!

Τι είναι η"ΤHE RANCH BANK"?

 Το μικρό χαρτζηλίκι των παιδιών το καταθέτετε στην "τράπεζα" της κατασκήνωσης τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για να αποκτήσουν οι μικροί μας φίλοι ικανότητα και ευχέρεια στις οικονομικές τους συναλλαγές.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικά παιχνίδια?

Είναι επιλογή του κάθε γονέα και  το Ranch δεν αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή κινητών τηλεφώνων.

 Τι ισχύει για τα πούλμαν του Ranch?

Την πρώτη και την τελευταία ημέρα κάθε περιόδου το Ranch διαθέτει πούλμαν τα οποία αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών από και προς την κατασκήνωση. Η μετακίνηση αυτή αφορά αποκλειστικά μόνο παιδιά της κατασκήνωσης, και απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η δήλωση συμμετοχής των παιδιών στα πούλμαν προκειμένου να κρατηθούν οι απαραίτητες θέσεις

Ποιος μπορεί να παραλάβει το παιδί μου από το "THE RANCH"?

Η έξοδος ή παραλαβή του παιδιού από τον χώρο του "The Ranch" γίνεται ΜΟΝΟ από τους γονείς/κηδεμόνες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο τρίτο πρόσωπο (εκτός των γονέων / κηδεμόνων) παραλάβει το παιδί σας από την κατασκήνωση αυτό πρέπει να γίνει μόνο με έγγραφη εξουσιοδότηση.

Το ασφαλιστικό μου ταμείο καλύπτει τα έξοδα κατασκήνωσης?

Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα Ταμεία Ασφάλισης στην Ελλάδα, επιδοτούν το 100% των εξόδων για Παιδική Κατασκήνωση των παιδιών των Ασφαλισμένων τους; Γιατί να αφήνετε αυτή την παροχή …ανεκμετάλευτη;;;
Δείτε Κάποια από τα ασφαλιστικά ταμεία

CORAL Α.Ε ,CORAL GAS AEBEY ,HSBC BANK PLC, VODAFONE-PANAFONE ΑΕ ,ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΕ , ΓΕΝ ΥΕΘΑ ΔΕΔΥΣ ,ΓΕΣ ΥΕΘΑ , Δ.Ε.Η Α.Ε , Ε.Ο.Τ, Ε.Υ.Δ.Α.Π ΑΕ , ΕΔΟΕΑΠ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε, ΕΤΑΑ -ΤΣΑΥ- ΤΣΜΕΔΕ – ΤΠΔΑ- ΤΠΔΕ- ΤΑΣ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ – ΤΑΤΤΑ-ΤΣΕΥΠ- ΤΑΥΣΙΤ, Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε Ι.ΚΑ ΠΕΡΙΦ.Δ/ΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (μόνο για τους υπαλλήλους του), ΙΚΑ ΕΙΔ. ΠΡΩΗΝ ΤΑΞΥ , Ο.Α.Ε.Δ. , Ο.Α.Ε.Ε (μόνο για τους υπαλλήλους του) , ΟΕΚ, ΟΛΠ Α.Ε , ΟΠΑΔ ΥΠΑΔ ΤΥΔΚΥ, ΟΣΥ Α.Ε (ΠΡΩΗΝ ΕΘΕΛ Α.Ε ΚΑΙ ΗΛΠΑΠ Α.Ε ) , ΣΤΑΣΥ Α.Ε (ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α. Ε ΚΑΙ ΤΡΑΜ Α.Ε) , ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΘ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΤΑΥΤΕΚΩ – ΤΑΠΟΤΕ, ΤΑΠΕΤ , ΤΑΠΙΤ- ΤΑΠΕΜ, ΤΕΑΥΔΥ.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & βοήθεια με τις διαδικασίες αίτησης.


Που μπορώ να βρω το Ιατρικό Ιστορικό?

To Ιατρικό Ιστορικό του παιδιού το συμπληρώνετε με την είσοδο σας στην κατασκήνωση, ή στην αφετηρία των πούλμαν. Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και να το έχετε μαζί σας συμπληρωμένο.


Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούμαι έκπτωση?

     ♦ Το "The Ranch" κατανοεί τις υποχρεώσεις τις σύγχρονης οικογένειας και σας παρέχει την δυνατότητα
          έκπτωσης στις εξής περιπτώσεις:
                    10% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται δύο αδέρφια
                    15% (έκπτωση ανά παιδί) αν έρχονται τρία αδέρφια

     ♦ Αποκλειστικά οι κάτοχοι Λογαριασμού Καταθέσεων Alpha 1|2|3 για Παιδιά έως και 14 ετών δικαιούνται:
                    15% έκπτωση στην Α' και Β' κατασκηνωτική περίοδο.
                    25% έκπτωση στην Γ' κατασκηνωτική περίοδο.

 

 

end faq

/

Το Ranch κάθε Σαββατοκύριακο είναι ανοιχτό για μονoήμερες αποδράσεις! Γίνετε μέλος στην λέσχη φίλων του RANCH στέλνοντας μας τα στοιχεία σας!!!!!

ProspectusIcon  katicon